WWW.PRO-COMP.SE

      

      
Meny

      HEM            TEAM            TÄVLINGAR            REGLER            MEDLEM       

ProComp Sponsorer

 
Nilfisk-ALTO...
... är ett varumärke som ägs av Nilfisk-Advance A/S, en av världens ledande producenter av professionell rengöringsutrustning. Med huvudkontor i Danmark, har koncernen utvecklat professionell rengöringsutrustning i mer än 100 år.
Nilfisk-ALTO erbjuder högtryckstvättar, torr-/våtsugare och golvvårdsmaskiner i hög kvalitet till lantbruket, bil/transportbranschen, industrin, bygg/anläggningsbranschen och privata användare.

LÄS MERA  »        
Konfekta...
… kan erbjuda dig njutningsfulla, innovativa kvalitetsprodukter inom produktområdet konfektyr.
Våra mest kända konfektyrvarumärken är Äntligen Lördag, Patroner, Jättesalt, Art Collection och Hockeypulver. Även vårt heltäckande lösviktssortiment "Godistajm" har flertalet konsumenter kommit i kontakt med via produkter som t ex Lonkafudge, Snökulor, Salta Grodor och Kryptoniter.

Konfekta är ett nyhetsintensivt företag som samarbetar med utvalda producenter runt om i världen, alla har fokuserat på den produktion man är allra bäst på

LÄS MERA  »        
PKS-Consulting...
… jobbar med att hjälpa småföretag, föreningar samt team inom främst motorsporten med att ta fram internetpresentationer, loggor och trycksaker. PKS har under senaste tiden jobbat med två större projekt inom dragracingen i europa, en resultatdatabas (drdb.eu) samt en tävlingsanmälan (dragracing.eu).

LÄS MERA  »        
LÄNKAR

BANOR:

    Kjula Dragway
    Malmö Raceway
    Mantorp Park
    Tallhed Dragway


SPONSORER:
   
   
   


KONTAKT:

Mail:
info@pro-comp.se